YMCA Moldova donează laptopuri pentru Instituțiile Publice și Centre de Tineret din Moldova.

Liceul Teoretic “Grigore Vieru” din satul Sireți, r-nul Strășeni a beneficiat de 20 de laptopuri și Centrul de Tineret Sireți de 6 de laptopuri, în baza Proiectului „Centre Digitale Educaționale în Republica Moldova” implementat  YMCA Moldova, cu scopul de a accelera echitatea digitală în rândul tinerilor și al comunităților marginalizate.

Primăria Sireți este onorat de această colaborare și aduce sincere mulțumiri  YMCA Moldova pentru suport și implicarea activă în procesele educaționale ale viitorilor tineri din satul Sireți.

Centrul de Tineret și Liceul Teoretic „Grigorie Vieru” aduce sincere mulțumiri YMCA Moldova cu ocazia primirii  acestor laptopuri pentru dezvoltarea unui Centru  Educațional în dezvoltare digitală care sporește accesibilitatea tinerilor, elevilor și profesorilor către tehnologiile informaționale de calitate avansată.
Astfel dispozitivele sunt utilizate pentru dezvoltarea abilităților digitale ale elevilor, tinerilor, pentru implementarea proiectelor, dezvoltarea parteneriatelor educaționale prin intermediul TIC.